Ocene o Sanidex

 • Zala
  Že dolgo trpim za luskavico. Pred nakupom zdravila Sanidex sem za nasvet vprašal svojega zdravnika, ki je potrdil, da je lahko zame. Skoraj končal sem 30 dni zdravljenja in lahko potrdim, da je moja koža skoraj popolnoma zaceljena!
  Sanidex
 • Žan
  V zadnjih mesecih se je luskavica pojavila na mojih komolcih in je res postala zelo moteča. Na srečo mi je prijatelj priporočil Sanidex. Ni treba posebej poudarjati, da sem ga takoj kupil in začel zdraviti isti dan, ko sem ga prejel. Nežen do kože, zelo prijeten, lajša srbenje in v nekaj dneh sem že videl izboljšave.
  Sanidex
 • Miha
  Ko mi je dermatolog svetoval Sanidex, sem mislil, da je nor! Poskusil sem že drugo naravno zdravljenje, vendar je bil popoln fiasko. Po večdnevni uporabi pa sem moral znova zagnati, saj sem takoj začel videti prve rezultate. Toplo priporočam!
  Sanidex
 • Lana
  Kupljeno tako za mene kot za mojo hčerko, saj imava oba draženje luskavice na glavi in komolcih. Sanidex je zelo dobro delal pri obeh in problem rešil zelo hitro. Oba sva zelo zadovoljna z rezultatom!
  Sanidex
 • Nejc
  Sanidex uporabljam le 10 dni in trenutno se počutim zelo dobro. Vnetje je že močno oslabelo in koža se že začne počasi obnavljati. Zelo dobro! Priporočamo vsem!
  Sanidex
Uporabniška ocena Sanidex
4.3
6